WAT ZIJN HD'S?
HappyDrinks
 • Wat zijn Happy Drinks?

   

  Het is geen fris, het is geen alcohol, het is alcoholvrij met een kick. Een nieuwe categorie in het alcoholvrije aanbod. Happy Drinks is anders. Het is leuk, het is spannend, het is cool, het zijn cocktails met een kick.

   

   

   

   

  Happy Drinks streeft er naar, dat elke horecazaak op zijn drankenkaart een categorie met de naam Happy Drinks heeft. De tijden dat de gast alleen maar een Fanta, Cola of jus 'orange kan bestellen zijn, wat ons betreft, totaal voorbij.

   

  Help ons? Wanneer je in je favoriete horecazaak bent, vraag of ze Happy Drinks hebben. Zoniet, vraag of ze dat willen doen. Dat zou Kikkuh zijn. Dank alvast.

   

  Namens het Happy Drinks team

   

   

   

   

 • Waar kun je HD vinden?

  Happy Drinks zie je steeds meer door het hele land.

  In de Horeca, op schoolfeesten, op festivals, etc. Via de onderstaande knop 'History' kom je allerlei foto's en video's tegen.

   

   

   

   

   

   

   

 • Waarom Happy Drinks?

   

  Lex Lemmers van het Trimbos Instituut zag Pierre Wind in een discussie over comazuipen op de televisie. Lex raakte door de uitspraken getriggerd. En, ......van het een kwam het ander.

   

  Pierre: "Comazuipen. Een mega probleem. Ik ergerde me aan de discussie, niemand sprak over het schrale en eentonige alcoholvrije aanbod in de horeca. Ja, stel dat je effe geen alcohol wilt, wat dan? Een simpel colaatje? Het wordt dus tijd voor concurrentie met het biertje. Het moet kunnen: alcoholvrije dranken, die worden gekozen omdat ze Cool & Kikkûh zijn. Happy Drinks dus."

   

   

 • Maak je eigen HD!

  Happy Drinks zijn van iedereen. Je kan vrij gebruik

  maken van de recepten op deze website. Maar je kan  ook je eigen recept maken.

 • De vier categorieen
  Happy Drinks heeft vier soorten smaaksensaties: Strenght: echte Rock 'n Roll drankjes Deze drankjes onderscheiden zich door hun heftige smaken en een interactieve doe-actie. Zoals het slammeren van een glas of het in bepaalde volgorde beleven en drinken van de Happy Drink. Love: met speciale kruiden, die het verlangen en de prestatie verhogen Veel kruiden en verse andere producten hebben een natuurlijke afrodistische eigenschap. Oftewel: het prikkelt de zinnen! Vooral de Chinese leer is in deze gedachte ver ontwikkeld. De drankjes in deze categorie zijn dan ook vooral prikkelend. Social: dranken die je samen drinkt en de vriendschap versterken Gezellig drinken doe je vaak samen. Bij de drankjes is het 'samen' dan ook letterlijk genomen. Van samen uit één groot glas drinken tot en met drankspelletjes. Strange: mondsamentrekkende smaaksensaties Dit zijn drankjes voor avonturiers. Omdat je het lekker vindt of dat je een van je vrienden wilt uitdagen. Bizarre combinaties, die toch kunnen. Eerste reactie is 'dit ga ik niet drinken' maar dan doe je het toch. Deze drankjes hebben een hoog stoergehalte.
WAT ZIJN HD'S?
Socialize
Quick contact

 happydrinks@trimbos.nl

Quick Bio

Het is geen fris, het is geen alcohol, het is alcoholvrij met een kick. Een nieuwe categorie in het alcoholvrije aanbod: Happy Drinks!

Het is leuk, het is spannend, het is cool. Het zijn cocktails met een kick.