OUD NIEUWS OUD NIEUWS

 

HappyDrinks

 Deze pagina bevat Oud Nieuws, maar te leuk om niet te vermelden.

 

We zijn van plan ook een pagina te maken waarop te zien is welke scholen, restaurants, etc  in Nederland Happy Drinks schenken. Mail ons als u op die pagina wilt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Happy Drink Koningin 2013

 

Het gezonde drankje Vive le Roy is door tv-kok Pierre Wind uit meer dan 50 inzendingen tot winnaar van de Happy Drinks Kroningswedstrijd gekozen.Volgens Pierre Wind spande de Vive le Roy de kroon. De bedenker van deze cocktail mag zichzelf nu 'Happy Drinks Koningin' noemen voor een jaar. "Niet alleen door de prachtig zachte smaakcombinatie van peer, komkommer, munthee en ijsblokjes sprong de cocktail Vive le Roy er uit, maar ook door de eenvoudige receptuur. Hierdoor is deze Royal Happy Drink massaal te bereiden tijdens de inhuldiging. Daarnaast is het is ook mooi om een beetje groen te hebben tussen al het oranje op die dag.", aldus voorzitter van de jury Pierre Wind.

Oranje Strik voor Be a King!

 

Als kroon op de actie heeft de Happy Drinks Be a King Kroningsactie een Oranje strik gekregen van het Nationaal Comité Inhuldiging. The Greenery/Verse Oogst, het Trimbos-instituut en het Voedingscentrum hopen dat de Oranje strik een extra impuls is voor organisatoren van evenementen om tijdens de inhuldiging zo veel mogelijk gezonde en alcoholvrije alternatieven te schenken.

 

 

 

 

 

 

Happy Drinks Kroningswedstrijd: Be a King!

 

Utrecht, 10 april 2013. Speciaal voor de inhuldiging van onze aanstaande koning Willem Alexander komt Happy Drinks met het initiatief Be a King. Onder het motto Word jij de Happy Drink Koning? lanceren The Greenery, het Voedingscentrum en het Trimbos-instituut een wedstrijd om zelf een alcoholvrije Koninklijke Happy Drink te bedenken waarmee je kunt toosten op het geluk en de gezondheid van onze nieuwe Koning en Koningin. Met deze actie wordt heel Nederland opgeroepen om feestelijke dranken te bedenken zonder alcohol, met zoveel mogelijk vers fruit en groenten máár wel met een kick.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Happy Drinks uitgekozen als inspirerend voorbeeld

 

Happy Drinks is uitgeroepen tot een van de vier inspirerende voorbeelden in een uitgave over social marketing van loket gezond leven

 

 

 

 

 

 

 

Eerste Utrechts horecabedrijf serveert Happy Drinks

 

Gasten van Hotel Vianen kunnen vanaf 15 maart Happy Drinks bestellen tijdens 'Live Cooking'-avonden. De alcoholvrije cocktails met een kick worden bereid en geserveerd door leerlingen van het Horeca & Travel College, die een leer/werkplek hebben bij het hotel.

 

Hotel Vianen is het eerste Utrechtse horecabedrijf dat deze bijzondere alcoholvrije dranken in het aanbod opneemt. Het Horeca & Travel College, een college van ROC Midden Nederland, is de eerste school die de Happy Drinks binnen de horeca-opleiding introduceert.

 

 

 

 

 

 

Happy Drinks eerdaags op het Horecaterras!

 

Tijdens het Missets Terras 2.0 Event in Breda was Happy Drinks gevraagd om tekst en uitleg te geven over de alcoholvrije drank met een kick. Ondernemers hadden serieus aandacht voor alcoholvrij/Happy Drinks. Dit geeft hoop voor in de toekomst. Heerlijk een Happy Drink op het terras. Met een lekker zonnetje.........

 

 

 

 

 

 

Happy Drinks Hour op de NOT (Nationale Onderwijs Tentoonstelling)

Happy Drinks Hour op de NOT (Nationale Onderwijs Tentoonstelling) in de jaarbeurs Utrecht was een doorslaand succes. Vele positieve reacties. De vragen waren vooral ook gerelateerd aan het huidige politieke beleid. Voor je achttiende geen alcohol? Wat moet je dan op een schoolfeest? Happy Drinks wordt als een goede vervanger gezien, vanwege de hippe uitstraling en smaken van de drankjes en de manier van serveren.

 

 

 

 

 

 

Workshop van Arvid en Lex op horecavakschool De Berkhoff in Amsterdam

Happy Drinks wordt veelvuldig gevraagd om workshops te geven op scholen. Dat is fantastisch. Op diverse scholen. Ter voorbereiding van het schoolfeest, als prijs, vakverdieping of een interactieve manier van alcoholpreventie.

Via onderstaande link een fotosessie van Pierre Wind op de school Melanchthon De Blesewic, in Bleiswijk, die de school had gewonnen door deelname SVH Horeca Roadshow.

Workshop op de school Melanchthon De Blesewic

 

 

 

 

 

 

 

 

Happy Feestdagen

Drie speciale Happy Drinks om de feestdagen mee door te brengen.  Zet al je smaakpapillen op scherp met de vlammende Spicy Controller, erg geschikt als aperitief. Warm op met de Happy Glüh, met Terschellinger cranberrysap, Chai thee, sinaasappel en lychee. Of creëer zelf een geluksmoment met Café Trimbos.

 

.

 

 

 

 

 

 

 

VSHO heeft Happy Drinks onderdeel gemaakt van de bedieningswedstrijden in het vmbo

Vereniging van Scholen met een Horeca-Opleiding organiseert jaarlijks Landelijke Culinaire Vakwedstrijden. Eerst de voorrondes en dan de finale. Op dinsdag 19 maart is in het Friesland College te Leeuwarden de finale van de VSHO Landelijke Culinaire Vakwedstrijden 2013 voor VMBO-, MBO-leerlingen en Koppelwedstrijden VMBO/MBO- leerlingen onder grote belangstelling georganiseerd. De finalisten van de regionale wedstrijden, die in januari en februari in de regio’s zijn gehouden, waren uitgenodigd om deel te nemen aan deze wedstrijd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Happy Drinks: Alcoholvrije cocktail in het Holland Heineken  Huis in London.

 

Sporters, bezoekers en gasten van het Holland Heineken Huis kunnen deze zomer in Londen voor het eerst een Happy Drink bestellen: een alcoholvrije cocktail met een kick en een speciale twist.

 

Het recept The LonDon

 

 

 

 

 

 

 

 

Happy Drinks in Horeca Leerboeken

 

Uitgeverij Edu'Actief heeft in zijn horecaleerboeken Happy Drinks geintegreerd.

 

Hiernaast zie je een filmpje van een workshop die Edu'Actief als prijs ter beschikking heeft gesteld aan de winnaars van de Horeca VMBOwedstrijden.

 

 

Voor de Tweede keer Happy Drinks op Pinkpop

 

Ook dit jaar was Happy Drinks weer te vinden op Pink Pop!

Bekijk de activiteiten via Facebook!

 

Het is bijna niet voor te stellen, maar het was een nog groter succes dan in 2011!

Socialize

 

 

 

 

Quick contact

happydrinks@trimbos.nl

 

 

Quick Bio

Het is geen fris, het is geen alcohol, het is alcoholvrij met een kick. Een nieuwe categorie in het alcoholvrije aanbod: Happy Drinks!

Het is leuk, het is spannend, het is cool. Het zijn cocktails met een kick.