Geschikt voor elk feestje! Dit glas haalt de zon binnen. Wil je een rijzende zon. Schenk op het laatst( waar de gast bij is) een klein scheutje rode grenadinesiroop erin( wolkje). Nu lijkt het net of de zon gaat gloeien.

 

 

Ingrediƫnten 1 limoen 20 ml Sinaasappelsap 20 ml appelsap 20 ml ananassap 5 stuks ijsblokjes eventueel: scheutje rode grenadinesiroop HOE? Koel het glas en plaats aan de rand een mooi sinaasappelschijfje Rol de limoen met de vlakke hand over het tafelblad( zo kun je de limoen makkelijker persen). Snijdt de limoen middendoor. Pers de limoen met de hand. Doe in het mengglas alle sappen( ook het limoensap). Roer met een lange lepl de sappen goed door. Doe het drankje in een breed glas. Doe de ijsblokjes er in. Steek een rietje er in. Haal op je feest de zon binnen! Speciale printversie
Belangrijk: Let op: Wanneer je verse ananas gebruikt: gebruik het hart (het middelste van de ananas) nooit. Snijdt of steek het harde middelste uit de ananasschijf!

Glas: Laag breed glas

Mengtechniek: mengen (stirren)

Garnituur: schijfje sinaasappel en rietje

ZONNE REIS

Klik hier voor een

DOWNLOAD We hebben van deze Zonnereis een speciale tafelkaart (standaard) gemaakt. Download deze PDF. Print het uit op stevig papier. Snijdt of knip langs de randen. Vouw de kaart zoals de tekening laat zien............en je hebt een kikkuh Zonnereiskaart op je schoolbar........of waar dan ook.
KLIK HIEROP VOOR DE DOWNLOAD