Geschikt voor elk feestje! Geef je smaak een extra push! De MegaMintie is vrij eenvoudig te maken. En, nog leuk ook. Zeker wanneer je het samen doet.

 

 

Ingrediƫnten 2 schijven verse ananas 5 blaadjes mint 1 dl ijskoude sinaasappelsap 3 eetlepels crushed ijs
MEGA MINTIE
Verfris jezelf met de MegaMintie!
HOE? Doe in een fruitblender de schijven ananas (absoluut zonder de harde middenkern), mintblaadjes, sinaasappelsap en de crushed ijs. Goed blenden tot een egaal mengsel. Heb je geen blender, maar wel een staafmixer? Dan kan het ook, maar doe dan het crushed ijs er niet bij. Schenk het mengsel in het glas en doe er een rietje in. Je kan eventueel het glas versieren met een stuk ananas en blaadjes van de verse ananas. Snijdt zo het blaadje van de ananas dat er ook een stuk schil bij zit. Doe wel voorzichtig. Er zitten geen pleisters bij dit recept! Speciale printversie
Belangrijk: Let op: Gebruik het hart (het middelste van de ananas) nooit. Snijd of steek het harde middelste uit de ananasschijf!

Glas: Mooi lang glas

Mengtechniek: Blenden

Garnituur: Stuk ananas, rietje en een groenblad met schil van de ananas

Klik hier voor een

DOWNLOAD We hebben van deze MegaMintie een speciale tafelkaart (standaard) gemaakt. Download deze PDF. Print het uit op stevig papier. Snijdt of knip langs de randen. Vouw de kaart zoals de tekening laat zien............en je hebt een kikkuh MegaMintiekaart op je schoolbar........of waar dan ook.
KLIK HIEROP VOOR DE DOWNLOAD