Geschikt voor elk feestje! Wie is er niet in voor een tropisch momentje? ALOHA, wordt in Hawaii veel gebruikt. Als een soort welkom. Leuk is dan ook om bij het serveren van elk drankje ook steeds te zeggen "Aloha".
Ingrediƫnten 30 ml Kokosmelk 60 ml Ananassap 60 ml Mangosap 3 eetlepels crushed ijs HOE? Doe in een fruitblender kokosmelk, crushed ijs, ananas -en mangosap. Goed blenden tot een egaal mengsel. Heb je geen blender, maar wel een shaker? Dan kan het ook, maar doe dan het crushed ijs er niet bij. Schenk het mengsel in het glas en doe er een rietje in. Je kan eventueel het glas versieren met een partje sinaasappel! Beleef het vakantiegevoel! Speciale printversie
Belangrijk: Let op: Wanneer je verse ananas gebruikt: gebruik het hart (het middelste van de ananas) nooit. Snijdt of steek het harde middelste uit de ananasschijf!

Glas: Champagneflute

Mengtechniek: Blenden of Shaken

Garnituur: Partje sinaasappel

HaWaii 5.0

Klik hier voor een

DOWNLOAD We hebben van deze Hawaii een speciale tafelkaart (standaard) gemaakt. Download deze PDF. Print het uit op stevig papier. Snijdt of knip langs de randen. Vouw de kaart zoals de tekening laat zien............en je hebt een kikkuh Hawaiikaart op je schoolbar........of waar dan ook.
KLIK HIEROP VOOR DE DOWNLOAD