KOM KOM MIE
Categorie Strength

 

Ingrediënten 3 partjes citroen 30 cc komkommersiroop 95 cc gekoelde Ginger Ale Chilisiroop in pipetje (1 deel Spaanse peper en 1 deel vanillesiroop geblenderd) Komkommergarnituurtje
HOE? Schenk in de Champagne flute de komkommersiroop. Leg dan drie partjes citroen in de sirooplaag en druk er wat citroensap uit. Laat een pingpongbal in het glas zakken. Schenk op de pingpongbal voorzichtig de Ginger Ale, zodat er een laag ontstaat (wanneer je geen pingpongbal hebt: een lange theelepel of barlepel, met bolle kant naar boven, op het oppervlak van de komkommersiroop houden. Om vervolgens de Ginger Ale langzaam op de bolle kant te gieten zodat de Ginger Ale langzaam verdeeld op de komkommersiroop terecht komt). Plaats de garnituurtjes en het pipetje gevuld met chilisiroop. De gast kan zelf bepalen hoeveel chilisiroop hij in zijn Happy Drink doet. De frisse kracht siddert door je aderen. Beetje vreemd, maar wel Kikkûh!
TIP: Vind je de chilisiroop te veel werk om zelf te maken, dan kun je ook kant en klare chilisaus gebruiken!

Glas: In een Champagne flute

Mengtechniek: Layers

Garnituur: Komkommerschijfje of gesneden komkommerfiguurtje, rietje, stampertje en pipetje gevuld met chilisiroop