Categorie Strength
Ingrediënten Hot: 45 cc roodfruitsapje met 1/4 Spaanse peper Bitter: 25 cc tonic, 20 cc grapefruitsap en 10 blaadjes koriander zonder steel Zuur: 30 cc sinaasappelsap, 10 cc citroensap en 5 cc appelazijn HOE? Hot: Maal de Spaanse peper met wit en zaadjes tot status zeer fijn. Dit kan met een staafmixer (het roodfruitsap mee mixen) of met een keukenmixer (het roodfruitsap mee mixen) of vijzel. Bij het gebruik van een vijzel na het wrijven het roodfruitsap mengen. Vul een shotglas tot aan de rand. Garneer met een Spaanse peper. Bitter: Pureer met een staafmixer of met een keukenmixer de tonic, grapefruitsap en de blaadjes koriander zonder steel. Vul een shotglas tot aan de rand. Garneer met een blaadje koriander. Zuur: Meng het sinaasappelsap, citroensap en appelazijn. Vul een shotglas tot aan de rand. Garneer met een partje citroen. Serveer de drie glaasjes op één schaaltje. Eén schaaltje is voor één persoon. De drie glaasjes zijn namelijk samen de Happy Drink Danger. Dit is écht Heftig. Je gaat door het SmaakParadijs, maar eindigt in een SmaakHel TIP: De exacte hoeveelheid van de drankjes hangt af van de exacte maat van het shotglas.

Glas: Elk drankje apart in een shotglas

Mengtechniek: Blenden

Garnituur: Een Spaanse peper, een partje citroen en een blaadje koriander

 

 

DANGER