Categorie Social
Ingrediënten 1 deel druivensap 1 deel appelsap 1 deel kokosmelk 10 gram crushed pinda’s Eventueel siroop Crushed ijs HOE? Wanneer je gebruik maakt van glazen, dan de glazen voorkoelen. Plet de pinda’s tot gruis. Dit kan met een keukenmixer, vijzel of door met de stevige bodem van een pan op de pinda’s te drukken. Doe dan op een schoteltje witte of blanke siroop. Doop de rand van het glas in de siroop en doop diezelfde rand dan in het pindagruis. Nu heb je een mooi randje. Vul een cocktailshaker met 2 delen crushed ijs. Shaken. Lekwater er uit laten lopen. Dan vullen met de sapjes… en shaken maar. Vijftien seconden. Vervolgens in de glazen (of in de kan of in de kokosnoot) schenken en het drankje bestrooien met het pindagruis. Het is Peanuts om het samen gezellig te hebben TIP: Let op de keuze van het glas, dat ze goed stapelbaar zijn! Kan ook wegwerp zijn!

Glas: In een kokosnoot of grote kan met kleine glaasjes

Mengtechniek: Shaken

Garnituur: Wanneer je voor een glas kiest dan een randje van pindagruis en aan de rand dun gesneden kokosslierten of een kleine tros blauwe druiven, garneer eventueel ook de kan

 

 

 

PEANUT COLADA