DE BRUIN WERKER
Categorie Strange

 

Ingrediënten 2 appels (of appelsap) 1 banaan (of bananensap) ½ afgestreken theelepel kaneel 1/3 deel glas crushed ijs
HOE? Plaats in de sapcentrifuge de appels en de gepelde banaan. Maak er sap van en meng dan de kaneel er door. Maak je gebruik van kant en klare sapjes, shake dan de sapjes met het kaneel. Vul 1/3 van het glas met crushed ijs en schenk de BruinWerker in het glas. Plaats een roerstaafje en de rietjes en doe aan de rand van het glas het garnituur. Prik er doorheen: het ziet er niet uit, maar het is wel Lekkâh TIP: Om meer schuim te krijgen kun je ook een paar druppels Foam toevoegen (in cocktailspeciaalzaken te koop!). Of mix er gepasteuriseerde eiwitten doorheen.

Glas: In een gróót longdrinkglas

Mengtechniek: Blenden of shaken

Garnituur: Rietjes, roerstaafje, kaneelstokje door appelkapje en een stuk banaan