Categorie Love
Ingrediënten 10 kleine eetbare bloemetjes naar keus of één grote 40 cc jasmijnthee 3 grapefruitpartjes Honing naar smaak Aanvullen met appelsap HOE? Doe in het wijnglas drie partjes grapefruit en de bloemetjes die in kleine stukjes zijn gescheurd. Vul intussen een mengglas voor tweederde met ijsklontjes. Roer de ijsklontjes vijftien seconden met een barlepel. Dan met een strainer het lekwater eruit zeven. Doe de jasmijnthee, honing en appelsap in het mengglas. Roer vijftien seconden met een barlepel in het glas. Dan met behulp van een strainer het mengsel in het wijnglas schenken. Doe de garnituurtjes op het glas. Kleuren en geuren maken de wereld mooier, zeker in je glas Speciale printversie
TIP: Je kunt het extra lekker maken door in plaats van de honing een scheutje perensiroop toe te voegen.

Glas: In een lang wijnglas

Mengtechniek: Stirren

Garnituur: Een bloem die met een cocktailprikker is vastgemaakt aan een partje grapefruit. Plus een rietje en een stampertje

FLOWER POWER

Klik hier voor een