BOB is de echte held van het uitgaan. Verstandig, nuchter en met een groot hart. BOB maakt uitgaan voor iedereen leuk en veilig. De BOB verdient groot respect. Er is een tijd geweest dat de BOB gezien werd als een ‘uitgaansnanny’. Het was zelfopoffering want meer dan fris was er niet. Die tijd is definitief voorbij. Happy Drinks komt met een alcoholvrij aanbod dat echt BOB-waardig is. BOB’s stoplicht is een ode aan de BOB. BOB bepaalt wanneer hij moet stoppen en wanneer hij kan gaan. BOB regeert en is in control. Maar BOB’s stoplicht is er niet alleen voor BOB. Met een rondje BOB’s stoplicht wordt het uitgaan voor iedereen leuker!

 

 

Categorie Social
Ingrediënten 1/5 deel gekoelde komkommersiroop 3/5 deel gekoelde sinaasappelsap 1/5 deel gekoelde tomatensap Gemalen peper uit molen naar smaak HOE? Schenk 1/5 deel gekoelde komkommersiroop in een mooi lang champagneglas( flute). Laat op deze laag zachtjes een pingpongbal vallen. Giet dan voorzichtig, op de pingpongbal, 3/5 gekoelde sinaasappelsap erop. Giet vervolgens, wederom op de pingpongbal, een 1/5 deel gekoelde tomatensap. Je hebt nu drie lagen. Als het goed is, is het glas tot aan de rand gevuld. Maal zwarte peper op het oppervlak ('on top') van de tomatensap. De gast kan het laag voor laag drinken, maar wanneer de gast eerst zelf roert, krijg je het 'Stoplicht' zoals het bedoeld is. De BoB weet wanneer die moet stoppen of gaan........................ Speciale printversie
TIP: Errug verrassend en Hip is, wanneer je deze Happy Drink in een speciaal geprepareerd 'Stoplicht'glas serveert. Plak op een schoon Champagneglas drie gelijke ronde stickers onder elkaar. Verf het gehele glas aan de buitenkant zwart. Opdrogen. Stickers eraf....en klaar.

Glas: In een lang champagneglas (flute)

Mengtechniek: Layers

Garnituur: Roerstaaf en/of rietje. Eventueel in een speciaal Stoplichtglas

BOB'S STOP LICHT

Klik hier voor een