Categorie Strength
Ingrediënten 14 (200 gram) kleine gewassen en geraspte gekoelde bospeentjes 1 limoen 5 druppels tabasco 5 druppels Worcestersaus Stengel bleekselderij Crushed ijs HOE? Garneer het gekoelde glas met twee bospeentjes aan de rand van het glas. Plaats aan de rand ook een gecanneleerd kapje limoen met sliert. Zet in het midden van het glas een selderijsteel (leunt tegen het topje van de uitstekende wortel). Doe de gewassen en geraspte bospeentjes in een sapcentrifuge. Vul een cocktailshaker met 2 delen crushed ijs. Shaken. Lekwater er uit laten lopen. Dan vullen met het wortelsap, limoensap, tabasco, Worcestersaus …..en shaken maar. Vijftien seconden. Schenk het drankje in het glas. Bloody Carrot, wat doe jij nou?
TIP: Bij de Happy Drink is belangrijk dat het garnituur een gracieus karakter heeft. Oftewel: dat het er eng goed uit ziet.

Glas: In een piramideglas

Mengtechniek: Shaken

Garnituur: Twee bospeentjes aan rand van het glas, een kapje limoen (met sliert) en in het midden een selderijsteel

 

 

 

 

BLOODY CARROT
Speciale printversie

Klik hier voor een