wat doet PIERRE.

Was de liefde maar als koken,

Dan bakte ik er tenminste wat van

Met Pierre is bijna van alles mogelijk. Er is niet één specifiek budget of één format. Aan de hand van de verwachtingen van de opdrachtgevers gaat Pierre naar zijn kokologische tekentafel en komt dan met een voorstel. Dus, elk optreden is op maat, en dus uniek op zich.

 

Pierre staat open voor vele voorstellen en opdrachten, mits hij zijn onafhankelijkheid kan waarborgen.

DIVERSE ACTIVITEITEN

Zo heeft Pierre voor opdrachten onder andere bedacht: "koken met je zintuigen,  een Rawfoodbar , Livefood, Blindrestaurant, TVkok voor één dag, Koken met Stikstof,  Smaaksessies met een gedachte, Het Smaakpretpark op het Podium, Barbecueën kan iedereen,  Koken is Marketing en Hospitality in de Zorg Ben Jij, motivatiespeech, etc.

Ook geeft Pierre kookworkshops, die in het teken staan van  een speciaal thema  zoals duurzaamheid, groenten of flexitarier of magic...en nog heel veel meer.

 

In Lezingenland is Pierre een graag geziene gast. Vanwege zijn expertise en innovatieve kijk op serieuze onderwerpen. Pierre houdt van dynamiek en vindt entertainment kikkuh om te doen, maar hij heeft ook een hele serieuze kant. Van het Broccolicongres in Madrid, Veehouders in Varsseveld tot aan een zaal vol met Gynaecologen...!

Op gebied van smaak is Pierre een pionier in Nederland.  Uit zijn koker verscheen dan ook het fenomeen Smaakstimulering. Hierin geeft hij workshops, lezingen, maar ook groepscursussen.

 

Wanneer je Pierre naar zijn sterke punt vraagt, zal die waarschijnlijk direct zeggen: "Ongeacht elk mens een slechte eigenschap heeft, moet je natuurlijk ook trots op zijn wat je echt goed kan. Ik denk dat ik vooral goed ben in het bedenken van creatieve oplossingen. Of, het nu een recept is, een culinair advies of beleidsmatig....ik duik er in en kom met een andere kijk op de proppen. Die, al zeg ik hetzelf, verrassend of verfrissend wordt bevonden".

 

Vele bureau's, Ministerie's, bedrijven hebben 'in het verleden' en 'in het nu' een beroep gedaan op Pierre's expertise. Omdat we de Privacy van de opdrachtgever hoog in het vaandel hebben staan, zullen we op de deze plek hier geen voorbeelden van geven. Wilt u meer weten? Neem via  de contactpagina contact met ons op.

Pierre: "Koken is Emotie. Marketing dus. Een lekkere maaltijd begint bij de presentatie".

 

Pierre's grootste passie is eten in al zijn facetten. Direct gevolgd door zijn liefde voor digitale techniek. Ooit begon hij te stoeien met de Commodore 64. Sindsdien is hij niet opgehouden. Bijna elk computertype daarna passeerde zijn handen en ogen. Door experts en cursussen laat hij zich steeds weer updaten. Hij is gek op de nieuwste technieken en snufjes. Die hij dan ook vaak als een van de eersten gebruikt. Door de jaren heen heeft Pierre vaak bewezen dat hij  prachtige websites, video's dvd's kan produceren. Zelfs de montage, doet ie dan zelf. Wanneer doet ie dat dan? Voornamelijk in de nacht. En zijn nachten zijn heel lang. Omdat deze tak niet Pierre's hoofdtaak is, neemt hij maar een paar van deze projecten per jaar aan. Groot of klein maakt niet uit. Als hij denkt dat ie er wat mee kan, en de opdrachtgever vindt dat ook, dan doet ie het.